Evenementenlocatie

Bent u op zoek naar een sfeervolle ruimte voor een bruiloft, verjaardag, babyshower, uitvaart, receptie of diner? Theetuin NOOT is een unieke locatie in het groen aan de rand van Amsterdam. U kunt bij ons het hele jaar door terecht met groepen tot 50 personen. De oude munitieloods is omgetoverd tot een heerlijke ruimte die we volledig naar wens kunnen inrichten en daardoor beschikbaar is voor bijvoorbeeld bruiloften, verjaardagen, babyshowers, recepties, uitvaart en private dining. De Theetuin is ook een officiële trouwlocatie van de Gemeente Amsterdam. NOOT en de buitenruimte in de tuin zijn het gehele jaar door te huur behalve op zon- en feestdagen. Deze unieke en inspirerende plek vlakbij Amsterdam is beschikbaar als evenementenlocatie. U kunt bij ons gratis parkeren op het terrein en we zitten op 10 minuten loopafstand van Station Weesp.

Beschikbaarheid

  • Maandag tussen 09:00 en 22:00 u
  • Dinsdag tussen 09:00 en 22:00 u
  • Woensdag tussen 09:00 en 22:00 u (in overleg)
  • Donderdag tussen 09:00 en 22:00 u (in overleg)
  • Vrijdag tussen 17:00 en 22:00 u
  • Zaterdag tussen 17:00 en 22:00 u

Capaciteit 

Er is binnen zitgelegenheid voor maximaal 35 personen; bij staande bijeenkomsten is de capaciteit 50 personen. Op het terras van NOOT zijn +/- 30 zitplaatsen beschikbaar en op het overdekte terras kunnen 20 personen plaatsnemen.

Achter in de Theetuin in onze prachtige buitenruimte; een groot grasveld tussen de hoge bomen in het groen. Deze heerlijke plek is geheel naar wens in te richten en hier kunnen we eventueel grotere groepen ontvangen. Neem contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Prijzen 

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en de aanwezigheid van een gastvrouw/gastheer en het nodige personeel. De drankjes worden vanuit NOOT geschonken en op basis van nacalculatie op de factuur berekend. Afhankelijk van de wensen en groepsgrootte kunnen wij lunch, borrelhapjes en/of diner aanbieden vanuit onze eigen keuken. Gezien de beperkte middelen en ruimte zullen wij in overleg bij grotere groepen een van onze vaste catering partijen inschakelen. Afhankelijk van de catering en wensen kunnen wij speciaal voor het diner één of meer personeelsleden inzetten a €32,50 per uur voor een buffet, walking diner of ander type diner.

Zomer tarief NOOT van maart t/m oktober (minimaal 3 uur)

  • Dagtarief maandag/dinsdag € 150,- per uur tussen 09:00 en 17:00 u
  • Dagtarief tijdens openingstijden €200,- per uur
  • Avondtarief € 200,- per uur tussen 17:00 en 22:00 u

NOOT Buitenruimte

Achterin de Theetuin hebben wij een tweede locatie beschikbaar voor evenementen. Een mooi veld in het groen, tussen de hoge bomen langs de Vecht. Dit veld is +/- 12 x 12 meter en voorzien van twee grote 8 persoons picknicktafels. Deze ruimte kunnen wij geheel naar wens inrichten van ceremonie opstelling voor een bruiloft tot statafels en buitenbar voor een gezellige zomerse borrel.

  • Tarief voor hele dag € 500,- van 09:00 tot 17:00 u

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

NOOT – Beeldmateriaal_8

Contactformulier 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Aantal: 2

Private Dining

Verjaardag
Bruiloft
Zakelijk