Vergaderlocatie in Weesp – Amsterdam

Bent u op zoek naar een ruimte voor een bedrijfsevenement, vergadering, receptie of heidag? Theetuin NOOT is het gehele jaar door te huur (behalve op zon- en feestdagen). U kunt bij ons terecht met groepen tot 50 personen. Deze unieke en inspirerende plek vlakbij Amsterdam is beschikbaar voor bijvoorbeeld heisessies, workshops, vergaderingen, presentaties en recepties. U kunt bij ons gratis parkeren op het terrein en we zitten op 10 minuten loopafstand van Station Weesp.

Beschikbaarheid

  • Maandag tussen 09:00 en 22:00 u
  • Dinsdag tussen 09:00 en 22:00 u
  • Woensdag tussen 09:00 en 22:00 u (in overleg)
  • Donderdag tussen 09:00 en 22:00 u (in overleg)

Mogelijkheden

Binnen is er zitgelegenheid voor maximaal 30 personen en met een U-opstelling tot 18 personen. Er is een 55-inch presentatie scherm aanwezig (met de nodige aansluitingen) dat ook bij daglicht uitstekend zichtbaar is. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van de aanwezige flip-over en stiften.

Gedurende de dag serveert onze gastheer/gastvrouw heerlijke koffie’s uit onze espressomachine en verschillende thee-soorten. Even een snack tussendoor? Wij kunnen verse smoothies aanbieden in combinatie met een stuk bananenbrood met walnoot-chocolade.

In de pauze kunt u even lekker naar buiten en een rondje lopen door de inspirerende modeltuin van de Theetuin. Aan de zijkant van het restaurant hebben wij een overdekt terras met zitruimte voor +/- 20 personen. Zo kunt u de groep ook opdelen tijdens een break out sessie.

Tijdens de lunch serveren we in overleg een lekker menu van bijvoorbeeld een soep uit het seizoen, verschillende rijkelijk belegde zuurdesem toasts en/of een salade. Bij mooi weer kunnen we dit lekker op ons terras serveren.

Een afsluitende borrel hoort ook tot de mogelijkheden. We hebben verschillende lekkere borrelhapjes zoals gebrande nootjes en verse producten van De Lindenhoff zoals Kalamata olijven, diverse kaasjes, Brandt en Levie worstjes en zuurdesem bollen uit de oven met roomboter en olijfolie.

Prijzen 

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW.

  • Dagtarief € 600,- van 09:00 en 17:00 u
  • Avondtarief € 100,- per uur tussen 17:00 en 22:00 u

Contactformulier 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Aantal: 2

NOOT_Luchtfoto_2
Private Dining

Verjaardag
Bruiloft
Zakelijk