Menu

Bekijk ons menu via onderstaande knop

Goed Zoet

Begin de dag goed met wat lekkers bij de koffie of thee! Wij hebben elke week weer een mooi aanbod van heerlijke taart, cake en gebak. Denk aan bananenbrood, roze koeken voor de kleintjes, appeltaart, carrot-cake en chocoladetaart. Daarbij houden we rekening met allergieën en dieetwensen. Zo hebben we zoet zonder suiker, glutenvrije en vegan opties.

Ontbijt

Kom je gezellig ontbijten? Wij zijn open vanaf 09:00 uur en hebben verse producten van de Lindenhoff waarmee we heerlijk gerechten maken. Zo hebben we biologische yoghurt met fruit, granola en ahorn siroop of kies voor de (vegan) overnight baked oats met blauwe bessen, frambozen en witte chocolade! Liever een ontbijtje met ei? Wij hebben een heerlijke brioche met Eggs Benedict, nieuw op het menu! Twee perfect gepocheerde eieren, biologische achterham van de Lindenhoff en heerlijke Hollandaise saus. Ga je voor achterham of de vega variant met spinazie?

Lunch

Ook voor de lunch werken we met de mooie producten van de Lindenhoff. Kies voor de heerlijke ‘Toast Iberico’ van zuurdesem brood met Iberico ham, burrata, pesto en tomaatjes uit de oven. Liever een vega lunch-optie? Wij hebben een kimchi (ingelegde Koreaanse kool) tosti op het menu met sriracha mayonaise. Daarnaast serveren wij nu de Italiaanse melanzane alla parmigiana, een pannetje met aubergine, tomaat en gesmolten kaas met zuurdesembrood. Ook nieuw op het menu is het broodje braadworst, een heerlijke Brandt & Levie worst met venkel en rode wijn, geserveerd op een petit-baguette uit de oven met zuurkool, augurk, mayonaise, bbq saus en gebakken uitjes.

Borrel

Kom je einde dag proosten en genieten van de mooie dingen in het leven: familie, vrienden, eten & drinken? Wij serveren verschillende lekkere wijn en biertjes (ook alcohol vrije opties) met daarbij natuurlijk ook heerlijke borrelhapjes. Vul de tafel met gebrande NOOTjes, kalamata olijven, een borrelbroodje met roomboter van de Lindenhoff, een heerlijke camembert uit de oven met verse tijm en honing of ga voor de pulled pork nacho’s. Proost!