Menu

Bekijk ons menu via onderstaande knop

Goed Zoet

Begin de dag goed met wat lekkers bij de koffie of thee! Wij hebben elke week weer een mooi aanbod van heerlijke taart, cake en gebak. Denk aan bananenbrood, roze koeken voor de kleintjes, appeltaart, carrot-cake en cheesecake. Daarbij houden we rekening met allergieën en dieetwensen. Zo hebben we zoet zonder suiker, glutenvrije en vegan opties.

Ontbijt

Kom je gezellig ontbijten? Wij zijn open vanaf 09:00 uur en hebben verse producten van de Lindenhoff waarmee we heerlijk gerechten maken. Zo hebben we biologische yoghurt met fruit, granola en ahorn siroop of kies voor de Zuid-Amerikaanse acaï bowl met dadels, banaan en granola! Liever een ontbijtje met ei? Wij hebben een heerlijke brioche met Eggs Benedict, nieuw op het menu! Twee perfect gepocheerde eieren, biologische achterham van de Lindenhoff en heerlijke Hollandaise saus.

Lunch

Ook voor de lunch werken we met de mooie producten van de Lindenhoff. Kies voor de heerlijke ‘Toast Iberico’ van zuurdesem brood met Iberico ham, burrata, pesto en tomaatjes uit de oven. Liever een vegan lunch-optie? Wij hebben een zomerse couscous salade op het menu, met verse gegrilde groente, dadels, (vegan) feta en gebrande noten. Daarnaast serveren wij nu de Turkse shakshuka, een gepocheerd ei in een rijke saus van tomaat en paprika met knapperige toast. Ook de Tuna Melt staat op het menu, een goed gevulde brioche met tonijn en boerenkaas uit de oven.

Borrel

Kom je einde dag proosten en genieten van de mooie dingen in het leven: familie, vrienden, eten & drinken? Wij serveren verschillende lekkere wijn en biertjes (ook alcohol vrije opties) met daarbij natuurlijk ook heerlijke borrelhapjes. Vul de tafel met gebrande NOOTjes, kalamata olijven, een borrelbroodje met feta-dip, een truffel worstje van Brandt & Levie of ga voor de Lindenhoff kaasjes met huisgemaakt tafelzuur. Proost!