Menu

Bekijk ons nieuwe menu voor de zomer van 2024 via onderstaande knop

Goed Zoet

Begin de dag goed met wat lekkers bij de koffie of thee! Wij hebben elke week weer een mooi aanbod van heerlijke taart, cake en gebak. Denk aan huisgemaakt bananenbrood of appeltaart en passievrucht bavarois van Bakkerij Wesselman. Ook roze koeken voor de kleintjes, carrot-cake en oma’s chocoladetaart. Daarbij houden we rekening met allergieën en dieetwensen. Zo hebben we zoet zonder suiker, glutenvrije en vegan opties.

Ontbijt

Kom je gezellig ontbijten? Wij zijn open vanaf 09:00 uur en hebben verse producten van de Lindenhoff waarmee we heerlijk gerechten maken. Zo hebben we biologische yoghurt met fruit, granola en ahorn siroop of kies voor het gebakken suikerbrood met huisgemaakte warme vanillesaus en rood fruit! Liever vegan? wij hebben twee heerlijke bowls, met acai, kokos, noten en nog veel meer gezond power food.

Lunch

Voor de lunch werken we met vers brood van Bakkerij Mühl uit Weesp, in combinatie met de mooie producten van de Lindenhoff. Kies voor heerlijk landbrood met zalm, de klassieke carpaccio of een zomerse couscous salade. Liever iets warms? We bieden diverse tosti’s met gerookte ham en kaas of probeer eens iets nieuws, bijvoorbeeld met kimchi (ingelegde Koreaanse kool) met sriracha mayonaise.

Borrel

Kom je einde dag proosten en genieten van de mooie dingen in het leven: familie, vrienden, eten & drinken? Wij serveren verschillende lekkere wijn en biertjes (ook alcohol vrije opties) met daarbij natuurlijk ook heerlijke borrelhapjes. Vul de tafel met gebrande borrelbrood met roomboter van de Lindenhoff, nacho’s met pittige home-made salsa, een luxe borrelplank of heerlijk belegd flatbread uit de oven. Proost!